Behandling hemma hos dig

Unna Dig lyx på hemmaplan – jag gör hembesök. Ring Johanna, 070-699 62 47

Jag är utbildad på Axelssons i Stockholm. Där har jag lärt mig friskvårdsmassage, ansiktsmassage och lymfmassage. Jag är också utbildad SPA-terapeut med kunskaper om hot stone massage, avslappnande spa-massage, ansiktsbehandling och kroppsinpackningar. Du ligger på värmemadrass under behandling. I kurer används ekologiska, vegetabiliska produkter från Maria Åkerberg eller Me Anima.

Handgjorda presentkort

                                     

Ge bort ett presentkort på en behandling till någon du uppskattar.
Kan även användas till produkter i sortimentet.

 

Hör av dig med önskemål. Det här är några förslag:

En SPA-kväll med vänner

Träffas och trivs ett gäng vänner hemma hos någon av er, dela på behandlingar och turas om t ex 20 minuter var att njuta av infrabastu, få ansiktsmassage eller fot- och handmassage.

Gravidmassage

Du ligger på massagebänk med gravikudde som ger plats för magen. Du kan välja avslappnande massage som genom mjuka drag lugnar och lindrar eller lymfmassage som hjälper till att minska svullnad och vätska i kroppen.

Lymfmassage

En mjuk massage som stimulerar lymfflödet vars uppgift är att rensa kroppen från slaggprodukter. Kan underlätta viktminskning, ge bättre effekt av träning och bidra till att hjälpa och lindra vid bl a svullnad, värk, domningar, ödem, ärrbildning, fibromyalgi, artros, hälsporre, frozen shoulder, restless legs, oro och stress.

KROPPSKUR – LERINPACKNING MED ANSIKTSKUR OCH LÄTT MASSAGE MED OLJA

HELKROPPS DETOX MED ALGINPACKNING, ANSIKTSKUR & ANTICELLULITEMASSAGE

LÄGG TILL

Infrabastu

Påverkar inte hjärtat utan jobbar med lymfsystemet som är ett lugnare system än blodcirkulationen. Värmen ökar effekten av lymfmassagen.

Bindvävsbehandling manuellt genom koppning

En djupare massage som kan användas för att behandla celluliter, senfästesinflammationer, ledproblem, fibromyalgi, idrottsskador, ärrbildningar efter operationer eller brännskador, kramptillstånd och cirkulationsproblem

Mätning för stödstrumpor och kompression klass 1

Jag kan hjälpa dig att mäta, prova ut och beställa stödstrumpor (strumpbyxa/stayup) och kompressionsstrumpor klass 1