Handledning, Läxhjälp & Samtal

Handledning, läxhjälp & samtal med Johanna Kylin – Aicha Vitalis. speciallärare och pedagog med fokus på personlig utveckling.

Jag har kunskap och erfarenhet inom olika metoder.

För info, bokning och hembesök når du mig på tel 070-6996247 eller johannakylin@gmail.com.
Tider och priser – BOKA HÄR

Handledning Ditt Liv-Fri Giv är ett koncept där jag erbjuder mig som lyssnande, inkännande och kreativ samtalspartner under sessioner där du kan ta upp vardagssituationer och funderingar kring t ex struktur, planering, samspel och annat, saker du vill förändra eller som påverkar i arbete och privatliv.
Samtalen kan också vara en del i din personliga utveckling och ett sätt att ”få syn på sig själv”. Genom uttalade funderingar framträder och förtydligas de svar du själv bär på men som kanske tidigare varit outtalade och suddiga eller hållit sig dolda.
Observera att det är ingen terapi som erbjuds utan enbart en möjlighet att formulera sig och fundera kring dig själv och vad du känner, tänker och vill. Finns ej bokningsbart i BokaDirekt utan kräver personlig kontakt för upplägg – johannakylin@gmail.com eller 070-6996247.

Handledning rePULSE – jag erbjuder rePULSE® – en KBT-inriktad kurs för personlig utveckling. Metoden är etablerad och påverkar beteendet genom tankemässigt resonemang och praktisk träning.

Specialpedagogisk Läxhjälp – Kämpigt i skolan? Jag erbjuder stöd (även online) vid läxläsning och hjälp med studieteknik – tillsammans försöker vi hitta strategier som fungerar för just dig. Jag är utbildad grundskollärare sedan 1995 med ma/NO-inriktning. Jag är också utbildad speciallärare med erfarenhet av många olika skolmässiga utmaningar.

Hörselpedagog & HUSK – jag är speciallärare med inriktning döv/hörsel och har erfarenhet av området sedan 2003. Jag är anställd av Uppsala kommun för att stötta deras elever med hörselnedsättning men kan genom mitt företag även erbjuda hörselpedagogiskt stöd till t ex skolor och elever i andra kommuner.

Husk är ett material som hjälper dig med hörselnedsättning att hitta bra kommunikationsstrategier för samspel med din omgivning. >>Läs mer om HUSK och hur det kan hjälpa dig