Inpackningar & Hot Stone

 

Jag är utbildad på Axelssons i Stockholm. Där har jag lärt mig friskvårdsmassage, ansiktsmassage och lymfmassage. Jag är också utbildad SPA-terapeut med kunskaper om hot stone massage, avslappnande spa-massage, ansiktsbehandling och kroppsinpackningar. Du ligger på värmemadrass under behandling. I kurer används ekologiska, vegetabiliska produkter från Maria Åkerberg eller Me Anima.

Handgjorda presentkort

                                     

Ge bort ett presentkort på en behandling till någon du uppskattar.
Kan även användas till produkter i sortimentet.

Information om produkterna. Har även försäljning i liten skala.

Produkterna kommer från Maria Åkerberg – vegetabilisk hudvård som är snäll både mot miljön och mot din hud. Maria Åkerberg strävar efter att ha 100% ekologiska ingredienser och använder ekologiskt och biologiskt innehåll som ger huden högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter. Alla förpackningar är återvinningsbara, en del är till och med komposterbara. https://www.mariaakerberg.com/sv_SE/

Hot Stone Massage

Denna SPA-behandling med massageolja och varma mjukt slipade lavastenar ger total avslappning då värmen går på djupet i musklerna och förstärker effekten av massagen. 

Kroppsinpackning med fuktgivande ansiktskur, OLIKA ALTERNATIV

Helkroppsinpackning med eller utan Scrub, Ansiktsrengöring, Lymfakupressur, Ansiktsmassage, Mask, Ansiktscreme

KROPPSKUR ”Mjuk&Skön” – Aromainpackning och Ansiktskur

KROPPSKUR ”Ren&Len”- Lerinpackning, Ansiktskur och lätt massage med olja

KROPPSKUR ”Näring&Detox” – Alginpackning, Ansiktskur och ANTICellulitemassage

En SPA-kväll med vänner

Träffas och trivs ett gäng vänner (upp till 10 personer) i lokalen i Uppsala. Turas om att få ansiktsmassage, fot- och handmassage eller massage av nacke/axlar. Ni kan under tiden fika ur medhavd matsäckskorg. Ring så planerar vi efter era önskemål.

En SPA-kväll med vänner hemma hos dig

Träffas och trivs ett gäng vänner hemma hos någon av er, dela på behandlingar och turas om t ex 20-30 minuter var (beroende på hur många ni är) att njuta av infrabastu, få ansiktsmassage, fot- och handmassage eller massage av nacke/axlar. Resekostnad tillkommer.