Tjej, 26 år – ångest, svårt med koncentration och planering

”När jag började kbt kurserna med Johanna så var jag väldigt omedveten om hur jag skulle hantera min ångest och inte så bra på att tolka alla tecken som ledde fram till det.
Med hjälp av kursen så fick jag verktyg för att bättre kunna hantera min ångest och även en större förståelse för varför den uppkommer, och symptomen jag uppvisar innan min panikångest slår ut.

Jag har tack vare teknikerna jag fått till mig, lärt mig att kunna bryta ner vissa ångestattacker med bland annat andningsövningar och positiv förstärkning mot mig själv. Använde positiv förstärkning häromdagen för att ta mig igenom en ångest attack och lyckades pga det laga mat.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *